High Care Szolnok High Care Szolnok
High Care Szolnok
HIGH CARE CENTER
több, mint szépség
High Care Szolnok WEYERGANS
future health
High Care Szolnok


Bejelentkezés ingyenes állapotfelmérésre

E-mail:
Név:
Telefon:


Ha felíratkozol a hírlevélre a jövőben folyamatosan tudunk tájékoztatni újdonságainkról, akcióinkról. A felíratkozás után, ha eljössz üzletünkbe, megajándékozunk egy 3000 Ft-os arc, vagy testultrahangos kezeléssel.

Feliratkozás a hírlevélre

E-mail:
Név:
Cím:


437294 oldalletöltést szolgáltunk ki.


Ha kérdésed, vagy észrevételed van weblapon lévő információval, a kezelésekkel, vagy a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek írj e-mailt válaszolok!


BMI számítás

Testmagasság:cm
Testtömeg:kg
ÉrtékelésBMI érték
Sovány< 18,5
Normál testalkatú18,5 - 24,9
Túlsúlyos25 - 29,9
Er?sen túlsúlyos> 30

Mezo-Care terápia


4 féle termékcsoportból, kezelésből áll:

1. Amino koktél
Az Amino koktél L-glutaminból és creatinból álló keverék. Az L-glutamin az aminosavak csoportjába tartozik. Növeli a sejt nagyságát és kisimítja a ráncokat. A protein szintézis utánpótláshoz jut, és így csökken a bőr protein vesztesége. A creatin az emberi sejt egyik alkotóeleme. A mitochondrium mellett a creatin energiaforrás, amely a sejtosztódásért, a sejtnövekedésért, a sejt önjavító képességéért felel, és a sejt regenerálódását is elősegíti.
Ajánlott: arckezeléseknél

2. Collagén koktél
A collagén a kötőszövet proteinje (pontosabban az extra sejt mátrixa) és a bőr struktúráját alkotja. A kor előre haladásával a collagén termelés lelassul és elkezdődik a ráncosodás. A collagén alkalmazásával pótolható a hiányzó mennyiség és megakadályozható a ráncosodás.
Ajánlott: arc,- test,- mellkezelésekhez

3. Carnitin koktél
A carnitin bioszállító, részét képezi a zsírsavak szállítórendszerének. A membránon keresztül folyik a szállítás a mitochondriumba, mivel maguk a savak egyedül nem juthatnának be. Itt történik a zsírsavak feldolgozása. A carnitin a test elzsírosodott részeinek, az arc illetve a toka kezelésére alkalmas.
Ajánlott: helyi zsírpárnák csökkentésére

4. Hyaluron koktél
A kötőszövetben található hyaluron mennyisége az idő múlásával, a korosodással csökken. Következtében egyre kevésbé feszes, és kialakulnak a ráncocskák, majd a ráncok. A hyaluron rengeteg nedvességet megköt a bőrben, és a kötőszövet mátrixában tárolja. Ez adja a bőr lágy, feszes jellegét, selymes tapintását.
Ajánlott: Arc,- és mellkelezésekhezHigh Care Szolnok