High Care Szolnok High Care Szolnok
High Care Szolnok
HIGH CARE CENTER
több, mint szépség
High Care Szolnok WEYERGANS
future health
High Care Szolnok


Bejelentkezés ingyenes állapotfelmérésre

E-mail:
Név:
Telefon:


Ha felíratkozol a hírlevélre a jövőben folyamatosan tudunk tájékoztatni újdonságainkról, akcióinkról. A felíratkozás után, ha eljössz üzletünkbe, megajándékozunk egy 3000 Ft-os arc, vagy testultrahangos kezeléssel.

Feliratkozás a hírlevélre

E-mail:
Név:
Cím:


481416 oldalletöltést szolgáltunk ki.


Ha kérdésed, vagy észrevételed van weblapon lévő információval, a kezelésekkel, vagy a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek írj e-mailt válaszolok!


BMI számítás

Testmagasság:cm
Testtömeg:kg
ÉrtékelésBMI érték
Sovány< 18,5
Normál testalkatú18,5 - 24,9
Túlsúlyos25 - 29,9
Er?sen túlsúlyos> 30


Hatékony megoldások,
tartós eredmények!
High Care Szolnok

A High-Care arc- és testkezelő kozmetika Szolnok városában, amely várja nem csak Szolnok, hanem a környékről érkező vendégeket is.
A narancsbőr (cellulit) napjainkban a nők jelentős részének életét megkeseríti. A narancsbőr nem csak esztétikai probléma, hanem egészségügyi is. Elégedett vendégeink tucatjai igazolják, hogy cellulit kezeléseink hatékonyak és eredményesek.
Az alakformálás során a cél nem csak a fogyás, zsírbontás, hanem a bőrfeszesítés, a laza, petyhüdt bőr kezelése. Eredményes kezeléseink vannak a mellfeszesítés és a testkezelés területén.
Arc- és testkezelésben a mezoterápia kúráink sikeresek és egyedül állóak. A ráncok nagy ellensége a dermaroller, vagy mezoroller, amelyeket a ránctalanítás során hatékonyan alkalmazunk. A derma-, mezoroller a zsírbontás egyik eredményes eszköze.
A High-Care Szolnok kozmetikai szalon egyik specialitása a tokakezelés, amelyet vákuummasszázs beiktatásával kombinálunk. A vákuummasszázs vagy más néven SPM segítségével tökéletes zsírbontást, zsírtörést tudunk végezni.

 

Márkafilozófia …
A „High Care” márka a pozitív „body image” –ra törtéő emberek védjegye. A márka magába foglalja a magas miőségi színvonalú és eredményorientált gondoskodást az arc-, a test-, és az egészség területén.
Termékeinket és kezeléseinket önálló tudományos kutatások, számos innováció, az ökológiai környezet fenntarthatósága melletti elkötelezettség alapozza meg.
A „High Care” ma már a pozitív életfelfogást, az aktív szociális elhivatottságot is jelenti. Ugyanezen elvárásokat tükrözi a „High Care” Szolnok márkanév is, amely az egészséges jövő képéhez társítja a magas miőségi színvonalú szépség, egészség, és prevenciós kezeléseket.

Küldetésünk …
A mi küldetésünk, hogy segítsük az embereket a pozitív „body imag” elérésében és támogassuk az ő törekvéseiket a magas szociális boldogság, vitalitás és egészség területén.Weblap azoknak,

 • akik eldöntötték, hogy megszabadulnak ráncaiktól, narancsbőrüktől, felesleges zsírpárnáiktól,
 • akik elhatározták, hogy megőrzik szépségüket és fiatalságukat,
 • akik elégedetlenek külsejükkel és változtatni akarnak rajta,
 • akik megfizethető áron professzionális szolgáltatásokat és tartós eredményeket akarnak,
 • akik hisznek abban, hogy a külső szépség és a belső harmónia összefügg egymással.
 • akik úgy akarnak szépülni, hogy közben az egészségükre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Weblapunkon megismerkedhetsz azokkal a kezelésekkel és termékekkel,
 • amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy szép és fiatal maradj,
 • amelyekkel eltüntetjük narancsbőrödet, helyi zsírpárnádat, elhalványítjuk striádat,
 • amelyekkel feszessé és fiatalossá tesszük bőrödet, kisimítjuk ráncaidat.
Megtudhatod,
 • mi okozza az arc- és testproblémádat,
 • milyen mechanizmus alapján hatnak a High Care kezelések és készítmények, miben különböznek ezek a hagyományos eljárásoktól,
 • milyen kozmetikumokat célszerű használnod otthon.

Hírleveleink, szakmai cikkeink segítségével ingyenesen tanácsot adunk, hogyan tudsz megszabadulni arc- és testproblémáidtól, hogyan tudsz minél tovább egészséges és szép maradni.
Sok sikert és jó barangolást kívánok a honlapon.


High-Care Szolnok
Polgár Erika
kozmetikus
tulajdonos és üzletvezető


"evidence based"
"bizonyítottan hatásos termékek és szolgáltatások"